מעבדת מזון KTE - מעבדות מזון

KTE Food Testing Analytical – מעבדת מזון ומזון לבעלי חיים, החברה מציעה מגוון רחב של בדיקות לעולם המזון, החקלאות והפארמה באמצעות מעבדות מאושרות ומוסמכות.
מעבדות המזון מנוהלת ע"י מיכל גרינברג מהנדסת ביוטכנולגיה, ונופר אטיאס, מהנדסת ביוטכנולוגיה, אנליטיקה, ומנהלת איכות ISO 9001.
מעבדת מזון KTE הנה עם 30 שנות ניסיון מקומי ובינלאומי.
KTE הוקמה בשנת 1991 במטרה לספק שירותים טכניים וארגונים מובילים למגזרים התעשייתיים השונים.
KTE food – מעבדות מזון ופארמה פועלים במישורים הבאים:
בהנהלת ד"ר גיל כץ – מייסד ומנכ"ל KTE – צוות החברה כולל אנשי מקצוע מיומנים בעלי רקע חזק בהנדסת ביוטכנולוגיה והנדסה לאיכות הסביבה, בנוסף, החברה מקיימת רשת רחבה של מומחים חיצוניים ברחבי העולם, ליעוץ במידת הצורך.

החזון שלנו - מעבדת מזון KTE

אנו מעבדים נתונים כדי לפתוא בעיות מורכבות לעולם בטוח ובריא יותר.
השירות אותו KTE מספקת הנו מקצועי ומהיר, כולל שירותים לוגיסטיים של איסוף דוגמאות ומתן תוצאות.
אנו בודקים מוצרי מזון מהחי, תוצרת חקלאית טרייה ואורגנית ומזונות מעובדים, וכן לבדיקות שאריות חומרי הדברה בפירות וירקות.
אמצעות המעבדות שלנו המאושרות (ISO 17025) אנו מספקים את כל האנליזות למזון ומזון בעלי חיים.

מעבדות מזון המוסמכות ALS

כאחת מחברות הבדיקות, הבדיקה וההסמכה הגדולות והמגוונות בעולם (TIC), ל-ALS אתרים הממוקמים אסטרטגית ברחבי העולם כדי לספק שירותים מדויקים ובזמן. יש להם פעילות ביותר מ-350 מקומות, ב-55 מדינות ובשש יבשות. יש להם צוותים של מומחים ברחבי העולם הזמינים לספק פתרונות עסקיים מיוחדים המתאימים לצרכי הלקוח. מתקני המרכז מרכזיים ממוקמים באוסטרליה, אסיה, צפון אמריקה, דרום אמריקה, אירופה, המזרח התיכון ואפריקה (יועצי מזון).

בקרת מזון תחת הסמכה

  • בדיקות בקרת מזון נעשות תחת הסמכה
  • מעבדות מזון מוסמכות ISO 17025 ע"י ILACMRA
  • מחירים נמוכים
  • הדוגמאות מגיעות ב DHL תוך 24 שעות למעבדות שלנו

השירותים שלנו

בדיקות מזון ומעבדות מזון:
אנליזת ערכים תזונתיים: פחמימות, סיבים, פרופיל סוכרים , חומצות שומן אינולין  חומצות אמינו ועוד.
אנליזת  ויטמינים: ויטמין A, ויטמין B2, ויטמין B2, ויטמין B3, ויטמין B5, ויטמין B6, ויטמין B7, ויטמין B9, ויטמין B12, ויטמין E, ויטמין C, ויטמין D2 + D3, ויטמין K, חומצה פולית. המינרלים
מזהמים: אפלוקסינים B1, B2, G1, G2, M1, Deoxynivalenol, Fumonisins, .Ochratoxin A , Aflatoxin, Patulin חומרי הדברה דיאוקסינים, פרואנים ו PCBs מתכות PAHs
אלרגנים: גלוטן, אלרגנים של ביצים, היסטמין אלרגנים מלאים של חלב, אלרגנים של שקדים, אלרגן של בוטנים, אלרגן של אגוזי לוז אלרגנים של אגוזי מלך, חרדל, קשיו, סלרי, דגים, תורמוס, פיסטוקים.
GMO
מיקרוביולוגיה

מעבדת מזון - הצוות שלנו

ד”ר גיל כץ – מנכ”ל

ד”ר להנדסה כימית, הטכניון חיפה. ניסיון של 30 שנה בתעשייה הכימית והפטרוכימית. דוגם מוסמך קרקע וגזי קרקע

מיכל גרינברג – מהנדסת ביוטכנולוגיה (.B.Sc)

סמנכ”לית, מנהלת תחום האנליטיקה לפארמה ולמזון, 20 שנה ניסיון באנליטיקה

דוד יניס – מהנדס ביוטכנולוגיה (.B.Sc)

אורט בראודה, בקרת איכות ולוגיסטיקה. ניסיון 10 שנים בלוגיסטיקה של דגימות מעבדתיות בארגון, ניסיון 8 שנים מנהל איכות של הארגון.

נופר פורת – מהנדסת ביוטכנולוגיה (.B.Sc)

מרכזת שירותי אנליזות למזון. מנהלת איכות סביבה  ISO9000

לירון טדסה כהן

מכירות שירותי אנליזות למזון